Snové chrámy

Snové chrámy

Anotace: jedna patetická pro Tebe, můj bohéme

Sbírka: Symboly

Artikuluji ty slova,
jež pozbyly významu.
Uplynula již doba,
pro výstavbu snových chrámů.

Artikuluji slova:
miluji, miluješ, milujeme.
Jsme šťastni? Oba?
Či jen přežíváme, můj bohéme?

Láska znázorněná v pohledech.
Je pravdivější než okleštěná slovy
"láska", "milovat",..
Autor Satha, 20.07.2011
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: Zasr. romantik, její alter ego, Fanosh, Mraveneček, hloubavá, CULIKATÁ, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí