Nezdařený prototyp

Nezdařený prototyp

Anotace: ..nesvázaná?

Sbírka: Symboly

Jsem jen
prototyp nového tvora
bez duše

Jsem jen
prototyp,
který se nezdařil

No tak otevři oči!
Spatříš mne?
Nebo i ty mne přehlídneš?

Jsem jen
prototyp
bez duše
bez chutě
žít

No tak!
Otevři oči!
Vidíš mne?
Slyšíš mne?

Jsem jen prototyp
tvora nového století
bez emocí?
NE!
Autor Satha, 21.07.2011
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Kamil Princ, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak stručné, jak naléhavé a jak silné. Velmi zdařilá báseň.

24.07.2011 16:02:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí