déšť

déšť

Anotace: někdy mě to přepadne, a neznám odpověď na své otázky, je to pro mě nepříjemné

ptala jsem se nebes v tiché noci
co správné je
co ku pomoci
ženě zamilované

tichá je noc
tichý je dech
vůně
nech jen nech
zní mi odpověď

neštěstí ke špatné cestě vede
kdo šťastný jest
ten zná správnou odpověď
kdo o samotě bývá
ten neví
tápe v tom nebytí
a smutný bývá

co správné jest
co láska bere
jak může dát
když ne sebe
slzy jsou cestou
k milému
srdce skládá déšť

stojím a dívám se kolem
Autor Meriel, 21.07.2011
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: Rbb, Maryje..., hloubavá, E.T.Jane, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí