DRSNÁ JE REALITA

DRSNÁ JE REALITA

Anotace: Pro otrlejší............

Nějak jsem to posral
pohltil mě stín
zabouchl si dveře
a omluva
vyprchala jako
platonická láska
s odstupem času

mládí
jako těkavá látka
co se vypaří
hladí
po vlasech matka
své dítě

ale teď
už ne
jsi velkej
a tak dospělej

uvízlo ti v hlavě
ze všech těch rad
kvůli jedné krávě
všeho se vzdát

drsná je realita
hovno
i ta největší kalamita
nastal pat královno

v zákopech biřmování
pokřtili krysu
ubohé zvířátko
a dali jí bílé šatičky
byla tak krásná
a nevinně čistá

zaslíbená bohu
v očích otce
než jí ublížil

pak narostli jí drápy
a ostré zuby
co pokousali
nejedno srdce

bolí to
ale chápu!
Autor ZILA78, 23.07.2011
Přečteno 281x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, la loba, hašlerka, Mbonita, Tamara, Necelá, Květka Š., hatlapatla, Maryje...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsné...

25.07.2011 16:08:00 | la loba

Kámo, vše to jednou vezme čas... st

23.07.2011 09:05:00 | hatlapatla

..drsná je realita,někdy i drsnější,než tvá báseň...

23.07.2011 06:22:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí