Ach promiňte, asi jsem se zbláznila

Ach promiňte, asi jsem se zbláznila

Anotace: Zpověď světu, přeberte si to, jak každý umíte. Doufám, že si v tom každý najdete kousek sebe samého. =) Enjoy ;)

Sbírka: Můj život v kostce

Že prý jsem zmatená,

že prý snad blouzním!

Jak mě to napadlo,

žít si svůj sen?!

Dívka jsem zkažená,

s hříchy jen souzním,

život je zrcadlo,

ne sladký sen.



Naivní nanynka,

bez trochy studu,

drzost, ne odvaha!

Ne přání, jen chtíč!

V etice trhlinka,

cetka pro ostudu,

každý mě zapřísahá,

pak žene mě pryč.



Poběhlice prodejná,

žena lehkých mravů,

jedna z Božích chyb,

už moc blízko podsvětí.

Nikdy ne stejná,

s pýchou stovky pávů,

moc otevřený typ,

ta, co tento svět znesvětí.



Že prý jsem na zcestí,

když nechci jenom noc,

křivě mě obviňte,

když já vás nesoudila.

Jen trochu štěstí!

Že chci toho moc?

Ach promiňte,

asi jsem se zbláznila.
Autor Alice Wonder, 24.07.2011
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní ST :-))

26.07.2011 10:43:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí