Krysy

Krysy

Anotace: ještě na téma norského masakru

Když nastává doba bohaté úrody,
Začínají vylézat ze žumpy krysy,
Ta smrdutá zvířata s ostrými zuby,
Co roznášejí ty nejhorší choroby.

Kouzelná země která si šťastně žije,
Má vždyky právo ubránit svoje hodnoty,
Nechce ty, co chtějí zadarmo výhody,
Sebranku, která z cizího potu tyje.

Lidem, co by se rádi jen dobře měli,
Hlodavci chtějí vždy co nejvíce škodit,
Přinášet neštěstí a loupit a vraždit,
Aby sami zbůhdarma úspěšně tloustli.

V dírách vyrobily hrozné výbušniny,
Z hnojiv, co si ukradly kdesi ve skladu,
A jenom tak ze žertu či kvůli žrádlu,
Krásné budovy i s lidmi odpálily.

Krysy, co ničí Norsko umějí plavat,
A též zacházet se střelnými zbraněmi,
Pod vlajkou zla přepravují se loděmi,
Na ostrově se před nimi nelze schovat.

Nic jiného ti vetřelci snad nechtějí,
Než rozkopat všechny jistoty kaménky,
Zabíjet a uloupit cizí majetky,
To hrozné chlupaté krysí nadělení.

Nejhorší je to, že krysy přibývají,
Začínají zamořovat snad celý svět,
Nedokážeme je zatím zatlačit zpět,
Ještě nejsou dost účinné rodencidy.
Autor casla, 24.07.2011
Přečteno 289x
Tipy 20
Poslední tipující: Emmelia, isisleo, Kars, zenge, James Libustka, jita.1965, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ, Maryje..., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí