Do ticha...

Do ticha...

Anotace: když srdce nedýchá...

V místnosti bez oken
jen okenice temní
přemýšlíš nad seskokem
nebo snad pustit plyn zemní...

Tím nespasíš svět
ani nic nevezmeš zpět
tak neblbni a nádech, úsměv
ještě pořád je šance uspět...

Pod víčky trápení
s šampanským odpění
zavolej osudu, on radu vykouzlí
a vrátí ti chut zas chodit do houslí....

Zvedni se z postele, obuj si boty
uvař si kávu a posnídej piškoty
zas bude hezký svět, krásnější nebe
prvotní nadšení mě v dlani zebe...

Vyběhnout z bytu ven, potkat a obejmout
nepustit, políbit tu holku lhostejnou
a v dlani dlan kráčet dál po světě
než další štěstí si každý sám najdete.....
Autor tajemná slečna, 24.07.2011
Přečteno 311x
Tipy 18
Poslední tipující: hašlerka, jára spots, Maryje..., Meriel, To je ONA, Danger, Necelá, labuť, CULIKATÁ, Emmelia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě nevzdávat a žít
život není samozřejmost, ale dar.
Dílko balancující nad propastí,přesto drží v ruce naději která vše vyváží.

24.07.2011 22:52:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí