Když přátelství spáchá sebevraždu

Když přátelství spáchá sebevraždu

Anotace: Poslední řádek je moc dlouhý, aby pasoval do rýmu, ale to je účel, je to spíš jako konečný vzkaz. Enjoy. =)

Sbírka: Můj život v kostce

Bylo jsi jak med,

pak život sis vzalo,

pochopit tento čin se nedá.

Znalo jsi svět,

tak proč jsi to vzdalo?

Důvod se marně hledá.



Mělo jsi každého,

kdo uměl žít,

umělos rozzářit úsměv.

Pro Boha živého,

takhle naložit,

s životem. Nečistě a hnusně.



Mělos bolest velikou.

Však kdo ji nemá?

Všichni přece trpíme žalem!

S prachžádnout etikou,

jak žena utrápená,

řeklo jsi "Sbohem a ámen".



Zradilos duši,

co potřebovala tě,

osobu, jenž bez tebe neuměla žít.

Nejsme přec hluši,

nemuselos v té tmě,

zůstávat.

A co nejhůř: Nemělos přestat věřit.
Autor Alice Wonder, 25.07.2011
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Houda, CULIKATÁ, To je ONA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je smutná , ale pravdivá výtka ST

26.07.2011 10:40:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí