Na jevišti

Na jevišti

Anotace: Dilema starého herce...

Jak první krok
starého herce
na jevišti
je den příští.
Svede to dnes,
nebo nesvede?

Hlas se mu
v hrdle chvěje
a zmítá jím
pocit beznaděje.
Poslední dobou
se mu nevede!

Paměť vynechává,
taky slábne zrak.
Nic s tím nenadělá,
je to prostě tak!

Bude posledním
ten den příští?
Pomalu k zemi sedá
prach na jevišti...
Autor Hana Trnková, 09.02.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí