Snad

Snad

Anotace: ..................

svět před námi byl
...trvá
a po nás i bude
jsem vděčný
že jsem jej žil
i když nestihnu vše
a nebudu všude

doufám jen
že slova má
co jsem kdy na papír psal
nezajdou prachem
a nezmizí v minulost
že další a další
je předají dál
a že se skrze ně
přenesu v budoucnost

snad jednou
někdo bude číst mé věty
a stejné pocity
rozbuší srdce
skrze ně na chvíli
spojí se světy
čas se zastaví
a duše opustí klece

v ten moment
ožijí verše mé
a v cizích ústech
znovu naberou sil
a i když oči mé
budou navěky zavřené
budu šťasten
že jsem kdy žil
Autor James Libustka, 25.07.2011
Přečteno 320x
Tipy 33
Poslední tipující: Jiná, Maryje..., jiljovský, casla, Anjesis, whiolet, Emmelia, modrá..., Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad jednou
někdo bude číst mé věty
a stejné pocity
rozbuší srdce
skrze ně na chvíli
spojí se světy
čas se zastaví
a duše opustí klece

myslím, že to bychom si přáli všichni

27.07.2011 21:21:00 | whiolet

Myslím, že totok si možno řeklo... alespoň jedenkrát každý z nás a nejn o verších. Dobře napsané, lehce k zamyšlení a proto ST!*** za obsah.

25.07.2011 20:29:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí