SPASITEL

SPASITEL

Anotace: ....

Zařezané krvavé provazy
vezmi si mě k sobě bože
pokáceli mohutný dub
na kříž

zbahněné okorané nebe
tady mě máš
krále posměchu
s trnovou korunou

přibili mě s láskou i vírou
odpust jim
nevědí co činí
možná

jsi tam vůbec
nic neslyším
žádná křídla ani světlo
kecy

jen smradlavá pochcaná zem
pode mnou
bolestí a strachem
ukřižovali mesiáše

jako symbol vítězství
jen ego
jako Palach
co dohnali ho komunisti
ohnivé peklo.
Autor ZILA78, 25.07.2011
Přečteno 236x
Tipy 19
Poslední tipující: Kubino 2, hatlapatla, hašlerka, la loba, šuměnka, Juan Francesco de Faro, Houda, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsný,budu jí číst často.

26.07.2011 14:11:00 | la loba

Panečku,ani jeden rým a taky to šlape,mě líbilo.

25.07.2011 22:47:00 | ECHO PARAZIT

Jako prvá věta mě prostě a jednoduše jenom napadlo... život je pes...

25.07.2011 22:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí