KDYŽ SPÍŠ

KDYŽ SPÍŠ

Anotace: ....

Po tichoučku
vkradu se do ložnice
dívám se jak spíš
tak klidná a pomačkaná
nahá jako voňavé miminko
jako jitrocel na paloučku
co rosou třpytíce
roste k nebi blíž
tak čistá a zamilovaná
ty moje cizinko

tvůj dech
tvaruje záhyby povlečení
a slunce přes záclonu
opírá se ti do vlasů
na rtech
polibek….k lásce odsouzení
v kráse tvé utonu
a v baroku tvého hlasu

tvá kůže
jako hedvábná stezka zlodějů
tvé tělo
jako oáza v poušti
se zachvělo
než procitneš tak doleju
do tvých rtů růže
ať se rozpouští
jako tuše

tvá víčka
jako zvony kostelů
tiše mrkají do snů
tvá líčka
jako peří andělů
psssssst…ať v tobě usnu.
Autor ZILA78, 26.07.2011
Přečteno 223x
Tipy 34
Poslední tipující: labuť, Kubino 2, hatlapatla, efeeez, ECHO PARAZIT, hašlerka, Mbonita, zenge, Juan Francesco de Faro, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tuhle usnula ve vlaku pusu dokoran,slina z koutku a pan vedle si odsed abych na nej nepadala a báseň mi nenapsal!

26.07.2011 14:07:00 | la loba

těch snů
v kterých je zamotán
a vhuštěn do děje

a chvil,kdy neusnu
dalekých rán
bez jeho naděje...

26.07.2011 10:50:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí