KDE...?...

KDE...?...

Anotace: Básnička vyjadřující prázdnotu. Prázdnotu po zmizelém příteli...

Sbírka: Má včerejší tvůrčí chvilka 1.

Kde jsou ty časy?
Kdy každý kout mé
duše znala si?

Kde jsou ty chvíle?
Kdy usmívali jsme se
a chovali mile?

Kde jsou ty okamžiky?
Kdy znaly jsme
navzájem své zvyky?

Kde jsou ty hodiny?
Kdy byly jsme si
blíže než členi rodiny?

Kde je ta důvěra?
Jež nám pro přítele
ze srdce vyvěrá?

Kde je to všechno?
Už myslíme jen na:
"Co si o nás řeknou?".

Kde je ta pravda?
Ten pohár, z nějž
si každý zavdá?

A kde jsi ty..?
Autor Rezkaaa, 26.07.2011
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Houda, tato22, Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí