Pavučinová

Pavučinová

Anotace: ...

Čtyři květy na louce
Černý pavouk svoje sítě plete
Zapomněla jsem na zvonce
Mohli jste doplnit název, který chcete
Kopretina a vlčí mák
Rozkvétá růže na záhonu
Občas mi bývá všelijak
A potom, prosím, že chci domů
Zítra potřetí rozkvete
Košatá bříza s kamenama
Voda své věrné nesmete
Tak kdo chce, ať to táhne s náma
Vůz sena, povoz s obrázky
Kdo hodí šípem do LÁSKY?
Autor Inge, 26.07.2011
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná :-)

26.07.2011 11:05:00 | Lucucu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí