BOJIŠTĚ

BOJIŠTĚ

Anotace: ....

Opražené slunce spí
v kouskách saténu
z osnování paprsků
jen tělo na životě lpí
jako vojáci v harému
co pijí z odloučení a stesku

červánky krvavé
jako tamní silné víno
jako bojiště padlých
co už nevrátí se domů
sny a štěstí uplave
má nádherná vílo
a věnečky zvadlý
už nedáte nikomu

už nebudou dopisy
plné veršů
a naděje
jen čertovy úpisy
nájemných herců
co pro jedno divadlo
položili svůj život
do beznaděje

do propadliště války
do propoceného písku,krve a slz
do hlasu co velel z dálky
do kulky co provrtá lásku skrz.
Autor ZILA78, 27.07.2011
Přečteno 308x
Tipy 25
Poslední tipující: šuměnka, labuť, Kubino 2, hatlapatla, Noc17, la loba, hašlerka, Mbonita, Kars, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojiště je holt bojiště a každá válka zanechává hluboké šrámy v duších lidí!

27.07.2011 21:09:00 | Kubino 2

au...bolavá

27.07.2011 19:30:00 | Noc17

Líbí se mi jak to máš bez naděje,že žádný dopisy,žádný návrat ke svý milovaný a akorát kulka skrz,no co, proč furt happyend.

27.07.2011 00:10:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí