Platonická

Platonická

Anotace: ...

S citem strhaného dříče
pláču mayday do davu
v kazajce vlastního chtíče
drtím svojí představu
tvého objetí
mého zajetí
vlastního příběhu
usmyslené slasti
které se nevzepřu
bolesti
na kterou jednou
jedinkrát
posté zemřu.

Ve svých trapných slovech
ač tělo i mysl žhne mi
lovím přirozený nádech
mezi tvými platonickými steny.
Autor Lexisa, 28.07.2011
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: jaroslava anna, Houda, Láďa, CULIKATÁ, tato22, efeeez, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí