SAMOTA, VZPOMÍNÁNÍ, BEZMOCNOST

SAMOTA, VZPOMÍNÁNÍ, BEZMOCNOST

Anotace: Střípky mého myšlení

Sbírka: ŽÁRLIVOST

SAMOTA
Sním o hvězdách nad mořem
když často do sebe zanořen
někdy s nenaplněnou touhou
občas i po dobu dlouhou
A tak často jsem sám
až sám sebe se ptám
co z toho všeho mám
Změní to plný džbán?

VZPOMÍNÁNÍ
Ve víru radostné zábavy až snění
vzpomenout na někoho, čas není
Opaku se věřit nedá
Tvář smutná je až bledá
I kdyby se dušoval svatosvatě
Známe to – zítra přijde o gatě

BEZMOCNOST
Co platno staré přísloví
Odvážnému štěstí přeje
když příval deštů se žene
Pak leje a leje – Že ne?
Co pak? – Nikdo nepoví!
Autor RU 82, 29.07.2011
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Juan Francesco de Faro, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí