Ty věci prostě nechápu

Ty věci prostě nechápu

Anotace: nechápu prostě ty věci....

Jsme stěny nepromlčené naděje
to co se příliš vzdaluje
to nic co je tak krásné
jak slunce co nezhasne...
kdo hledá to co není
to krásné se mění
paprsky půlnočního bloudění
pohasne svit těch loučí
to ticho co se loučí
já vím...
já vím
proč pořád tápu
prostě nechápu.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.07.2011
Přečteno 243x
Tipy 17
Poslední tipující: labuť, PIPSQUEAK, hašlerka, tato22, hatlapatla, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Hazentla, Mbonita, Linzerka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí