Podvod

Podvod

Anotace: http://caskrmeni.cz

Přiběhl žalovat na naší služebnu,
trhajíc pačesi, chopíc se za bednu,
jakýsi František Novotný z Dubiny,
chtěl pouze ušetřit, teď pouští bubliny.

Na netu, na webu wé wé wé "zababku",
nalítl na špíček, natrefil na lapku,
ten napsal inzerát v kterém se pravilo,
sto litrů záloha koho by zabilo.

Pod tím stál další text lámanou azbukou,
nejprve zálohu, pak pade do rukou,
za to Vám Mercedes možná i dovezem,
inzerát podepsán samotným Gomezem.

Všechno to Fandovi najednou zapadlo,
jak pak si myslíte, že tohle dopadlo?
Řádky ve Fandovi vzbudily důvěru,
zastavil matčin byt a šel do úvěru.
Autor Skrat, 30.07.2011
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí