Sen

Sen

Anotace: Vrací se v mých vzpomínkách a ted' po mnoha letech poprvé i ve snu,můj psí kamarád Šaryk.

Dnes v noci,
já měla krásný sen.
Po mnoha letech,
vrátil se můj,
čtyřnohý přítel.

Seděl u branky,
koukal na mě,
já brečela,
on kn'učel slabě.

Slzy mi stékaly po tvářích,
já tiskla ho s láskou ve své náruči.
Ta krásná možnost,opět zabořit ruce do jeho nádherného kožichu,
ta vrátila se,v jednom jediném z mnoha mých snů.

Ale byl to jen sen,
sen,který jednou zkončí.
Sen živý a krásný,a
já budu si přát,
at' znovu, ke mně v noci se vrátí,
protože,mně měl,taky moc rád.
Autor EM EM, 30.07.2011
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: andel.smrti, la loba, Jiná, Romana Šamanka Ladyloba, tato22, Emmelia, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také ti přeju ať se ti o něm zase zdá

20.08.2011 22:58:00 | la loba

Děkuji Culíčku.

30.07.2011 21:39:00 | EM EM

Snad ten sen opět přijde pod víčka
a bude z Tebe usměvavá culička:-)))

30.07.2011 18:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí