Strmý sráz

Strmý sráz

Anotace: Touhy laskám nedospěle (při poslechu Z. Navarové)

Sbírka: Symboly

Sním o životě
doufám v umírání
Sním o lásce
doufám v nenávist

Touhy laskám směle
v ten depresivní čas
Je mi zvláštně, je mi skvěle
ať mne veme klidně ďas

Sním o naději
doufám v zatracení
Sním o tom, že dospěji
doufám v utopení

Touhy laskám směle
ač je zima nebo mráz
Přežívám, však nedospěle
čeká mne jen strmý sráz
Autor Satha, 31.07.2011
Přečteno 552x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Juan Francesco de Faro, Doradan, Emmelia, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí