...

...

Anotace: pokud by MUSELA míz název, tak leda: v přístavu byla loď, haha .. /panu Hraběti - příliš nadnesený věnování, jojo, ale to kvůli prvnímu věrši, kterej mu patří../..

Láska je jako večernice
nenávist jako svítání
zavřete obě pod poklice
- a nechte váhavé projít bez ptaní..
..

Tak,
jsem doma
- okno na jih.
/Ale není jistý nakolik../

Východy sluncí, mlhy v údolí
západy jistoty /temno vrcholí/
a lodníci bijou na poplach.
hoří! hoří hoří!
Maro Papučová postává na přídi nehnutě.
/Rty se odkrvily, oči skelní./

-nechte váhavé projít bez ptaní!
Nechte je být..
Radši nic než neupřímný pohledy po větru...

/na těle ulpěl zemitý prach.
hoří, hoří, dohořívá.../
jedna kapitola z konce začátku
-opusťte loď, hned!

Maro zůstává...

..nesvá

a

sama.
Autor fialová, 31.07.2011
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: nebech, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Watch him dance..

31.07.2011 23:41:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí