Vánoční

Vánoční

Anotace: Budou tady co by (párkrát) dup

Vánoční


Probíhaj svátky klidu a míru,
nikdo by nechtěl přijít o ně,
s manželkou po sobě pliveme síru,
vedle se dětičky rvou jako koně.

Stromek byl nakonec k uhašení
mámě však pořád kost v krku trčí,
vhodnější řešení asi není,
autem se k doktoru rychle frčí.

Ten může dědovi i ruku sešít,
jak ráno smolně kuchal rybu,
za rok se budeme opět těšit,
Vánoce u nás nemaj chybu …
Autor Ringo, 02.08.2011
Přečteno 440x
Tipy 12
Poslední tipující: BARBYE, Špáďa, Zasr. romantik, divoska_jaja, hloubavá, Actafool, tato22, Fanosh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako u nás! Prostě idyla!

12.08.2011 17:50:00 | hloubavá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí