Zase jsem zaspala

Zase jsem zaspala

Anotace: ..někdy to tak mívám..

Stojím před zrcadlem, oči ještě slepené,
prohlédnu, leknu se, proboha.. to neee..
Vlasy, jak hadi, se kroutí mi divoce
nezbývá než rychle zkrotit je ve sponce.

S touhletou vizáží, s kabelkou v ruce
naskočím do auta, vyrážím prudce.
Letím jak splašená, čas rychle kvačí
k pozdnímu příchodu pramálo stačí..

Dojedu do cíle, v běhu auto zamykám
uklouznu na louži, vzteky se zalykám.
Taková špína, taková potupa
a to jsem do nových lakýrek obuta..

Sednu si na židli, začnu se smát
teď i malé dítě musí se mě bát.
Nejsem z toho na větvi ,že vypadám tak divoce
kašlu už na všechno a osvobodím vlasy uvězněné ve sponce.
Autor Lada 2, 02.08.2011
Přečteno 388x
Tipy 13
Poslední tipující: Marsinka, Houda, NikitaNikaT., tato22, CULIKATÁ, Květka Š., vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To znám...já jsem notorický zaspávač. :D

16.08.2011 10:30:00 | Marsinka

Čas občas bývá prevít :o), cekem vtipně podané, ale důležité je, žes neklesla na mysli... hodněs´mně připomněla jisté chvíle aj mně. Jsou situace toliko si podobné aj v jiných životech.

14.08.2011 16:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí