Tma

Tma

Anotace: další pokus česko-slovenské tvorby s mým kamarádem Peterem

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Topíš se v
představách všedního žití
a vlna za vlnou
myseľ tvoju morí
žiješ jen z pocitů
co u srdce Tě chytí
a v nádej splanie
a v nádej horí....

když neprojdeš tmou
nemůžeš světlo vidět
a nie že nie
tma každý večer príde
za slzy bolesti
mohl by ses stydět
no nemusíš slnko
aj tak opäť víde...
Autor TedelyBear, 08.08.2011
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ, James Libustka, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Květka Š., Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí