mé srdce zkamení

mé srdce zkamení

Anotace: tak se někdy cítím..docela naštvaně

Když jsem dlouho sama,
mé srdce zkamení.
Pak nemám lidi ráda,
ten cit se zatemní.
Jinak to nejde..

Zjišťuji, že jen pár lidí
z těch nejbližších
mi doopravdy chybí
v časech nejtěžších
snad já jim taky..

a všichni ti ostatní
mají mne za mrtvou
jen když něco chtějí
tak pak se mi ozvou
jak smutné...

proto k lidem ztrácím cit
když pro ně nejsem nic
pro co trochu stojí za to žít
jsem rub a ne líc
možná ani to ne...

pak ráda bych se změnila
v ledovou královničku
nikoho k sobě nepustila
a skončila tu písničku
o přátelství...

ale neumím to
bohužel či bohudík..?
kdo ví...
Autor Neff, 08.08.2011
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Doradan, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ta "ledová královnička".. napohled nezvyklá zdrobnělina je tady na místě a vzbuzuje ve mně sympatii

08.08.2011 16:54:00 | Petbab

Myslím, že bohudík, kam bychom to dopracovali, kdybychom byli všichni studení a lhostejní... ještě, že jsou ti, co mají horká srdce...

08.08.2011 15:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí