Samota

Samota

Anotace: jiná je samota, jiná osamělost .... F.N.

Samota hrdá - orlí radost z výšky
Samota tichá - něžná meditace s bělostnou lunou v dlaních
Samota lásky - sladké rozjímání o schůzce s milým, až se vrátí z cesty
Samota tvůrčí - škola zrání ducha a sklizeň plodů zlatě purpurových
Samota štěstí - bujná radost z bytí a skryté bohatství, jež vydobyl jsi z času
Samota strachu -výzva k boji s drakem, jenž užírá tvou vůli
Samota davu - zrada člověčenství a vřed na duši světa
Samota světla - úděl každé hvězdy, jež svítí všem i poté, co již zhasla
Samota s tebou, věčný ideále, jenž jako slunce hoříš bez ustání
jsi vírou mou i vlastí -
jen tobě náležím
a se mnou díkůvzdání
Autor Dolma, 09.08.2011
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí