Ticho

Ticho

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

V zastrčených myšlenkách
na brehu pološera...
v bezostyšných hrách
a tam kde nikto neumiera
jsem zahalená celá
do durového rúcha
v hlučnosti ticha
kde pýcha a hnev nemajú miesto
cítím se nejistá
když nemám dost jistot
cítim sa nejistá
keď navôkol zniem sólo

Když svůj odraz v hlubině prohlédnu si zblízka
Ja - sólo doznieva a tichým tónom chrabne.
Říkám si v představách, jak to bylo snadné
Autor TedelyBear, 09.08.2011
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná. Naozaj. :-) st

09.08.2011 21:12:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí