Tón

Tón

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Sám v rytme slnečných lúčov
unášaný neznámou krajinou
v milosrdné bezbřehosti ticha
Hľadám tón čo súzvučí mi s dušou
tón co v duši žalostně mi vzlyká
ten žiadny Mozart nikdy neopozná..
i kdyby za ruku mě snad chvíli držel
a viedol celým svojim dielom
i kdyby chvíli snad se u mě zdržel
a pýtal sa ma na anjelov
a na součet mých tužeb
pak zajisté by nemal slov
Autor TedelyBear, 09.08.2011
Přečteno 208x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí