Do ticha

Do ticha

Anotace: impresse z procházky po nábřeží

Tvé slzy jsou mým probuzením na nekonečné lodi hvězd
nahni se ke mně, pošeptám ti co jsem si přivez z cest
němým pohledem vystavím tu pyramidu souvětí
nalij mi číši důvěry než ta chvíle odletí

neodcházej nikam, srdcem obejmi mou přítomnost
buďme sobě víc než cizí, dokonce víc než host
ústa nech v tichu spát a promluv víc než slovy
naplň to setkání a napiš příběh nový

do vzácného ticha nakresli celou svou píseň
budu ti ozvěnou a snad smyju prach a tvoji tíseň
v odstínech vzpomínek nech tu všechno kolem hrát
není snad tohle život, když do srdce druhé .... nebojíš se zvát?
Autor Hanzi, 09.08.2011
Přečteno 394x
Tipy 11
Poslední tipující: Kubino 2, nejsembásník, danav, CULIKATÁ, labuť, Bambulka, Lucucu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

suprová pocitovka... nádhera...

10.08.2011 06:34:00 | nejsembásník

Krásná.

10.08.2011 04:50:00 | CULIKATÁ

... nejvíce se dá řííct beze slov ...krásně podáno ...

09.08.2011 21:43:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí