Ostrov

Ostrov

Slnečné lúče
hladia tvoju tvár
a ja sa len spokojne usmievam
Viem
že už som dávno "za vodou"
a všetko navôkol
kvitne pohodou

Azúrovo modré more
JA a TY
Tento ostrov
je pre nás stvorený
Tu kľudne
aj otrčím kopytá
a nech sa ma nikto
nič nepýta

Jemný piesok
divoký vodopád
dnes je noc
no ja nemusím spať
pod palmou ležím
hľadím do neba
na hviezdy
na mesiac
na teba

Konečne sa nám splnil
krásny sen
Až sme našli
tú vysnívanú zem
Kde všetko navôkol
v pokoji dozrieva
a ľudská duša
sa velkolepo usmieva
Autor TedelyBear, 10.08.2011
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: hatlapatla, Linzerka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí