Slova, slova, slova...

Slova, slova, slova...

Anotace: a co k tomu říct mám víc? no snad radši ani nic.

V srdci splíny
Dlouhé stíny
Slunce v zatmění
Nic se nezmění
Z Boží dílny
Jen šunty smilný
Srdce zkamenní
Pro hloupé blouznění

Příjít a ublížit
Nikdy se nesblížit
Měsíc zapadl
Sníh už napadl
Meče zkřížit
Stíny se plížit
Kdo duši ukradl
Peklu propadl

Děsivá je síla
Odporná víla
Mrtvá naděje
Prorok bez sebe
Vzteky spílá
Zimizela bílá
Nepůjdu do nebe
Kopřivu pro tebe

V duši chaos
Hlínu mi navoz
Nikdo nic neřeší
Hledajíc přístřeší
Lodička na los
Kdovíkam přívoz
Na další den se netěší
Jen se tak peleší

Alkohlový opar
Jedový odvar
Mizí srdce tep
Hlavy jak pole řep
Dřít se jak soumar
Týct jako sunar
Najít si výčep
Páč život je pojeb
Autor Johny Styx, 10.08.2011
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí