Plamen svíce

Plamen svíce

Anotace: o životě

Sbírka: Depresárium

Brečím nad svým zkurveným osudem
přesto jídlo, pití, střechu mám

Zoufám, leč přesto relativně spokojen
oproti těm, co horší život maj
i přesto v nicotě a víně
utápím svůj žal

Ve vichru života, třepotá se můj plamen svíce
ve vichru života, v zrcadle spatřuji svou tvář
v tom vichru, přesto hlídám plamen své svíce
i když často toužím a chci se zbavit té své tíže
jen lehkým vánkem sfouknout a uhasit tu zář

Pak stačí vzpomenout těch, co by rádi žili
těch co osud zradil a skončil jejich bytí
těch co nikdy nestačili, předat dětem svoji zář

V slzách, ale přesto narovnám svá záda
v slzách, snažím se jít dál
Autor Bohumil_, 10.08.2011
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: Pišák, E.T.Jane, nejsembásník, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je baťůžek, co si vlečeme od prvního nadechnutí až po poslední, někdy je lehoučký, jako pírko a jindy těžký, jako valník cihel... ale každá jeho rovina má svůj smysl, stojí za to a je důležitá...

10.08.2011 22:48:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí