Púť

Púť

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Opäť stojím na brehu fantázií
a očakávam brieždenie
a v bouři
rozpoutaných pocitů
hľadám miesto
kde sa môžem dôstojne ukryť
hledám místo
kde smutek steče mezi prsty
a kde sa nik nepýta
čo sa vlastne stalo?

Modlím se
abych brzo byla na konci své cesty
a viem, že niet toho
čo vyvedie ma z kurzu
a až se dostanu na rozcestí
rozhodnem sa pre ďalšiu púť
...
Autor TedelyBear, 11.08.2011
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí