Hrob

Hrob

Anotace: ...

Díra v zemi, obdélník, tři krát dva metry.
Hádej co to je?
Začínají vát chladné větry,
Tam uloží tělo tvoje.
Ty větry tvou smrt přivanou,
Přivanou ji z podsvětí.
Měl bys naposled říct nashledanou,
Budeš její obětí.
Ty větry tvou smrt přivanou,
Přivanou ji z podsvětí.
Měl bys naposled říct nashledanou,
Budeš její obětí.

Poznal jsi to. Je to tvůj hrob,
Místo, kde zůstaneš pořád.
Budeš tam mít nízký strop,
I vykonají ti tam pohřební obřad.
Vadit ti to nebude,
Nenaděláš nic s tím.
Nic jiného ti nezbude,
Než-li tvůj stín.
Vadit ti to nebude,
Nenaděláš nic s tím.
Nic jiného ti nezbude,
Než-li tvůj stín.

A až se tvé tělo rozloží v prach,
Až zem tě za svou přijme.
Tak číši pozvedne tvůj vrah
A řekne: „Na slávu smrti pijme!“
Nebyl jsi první ani poslední,
Koho si smrt k sobě vzala.
Nyní jsi věčný nocležník,
Ďábla si sebou přizvala.
Nebyl jsi první ani poslední,
Koho si smrt k sobě vzala.
Nyní jsi věčný nocležník,
Ďábla si sebou přizvala.
Autor Žiťa, 10.02.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to hodně moooc dobrý...

11.02.2006 17:16:00 | PeTulDA.snb

beznaděj, krutost smrti, která tu neustále čeká...Asi jsi musel mít hodně špatnou náladu, když jsi to psal, co? Je to vážně hezký, temně hezký...

10.02.2006 19:31:00 | Isobel

Typická temná poezie... ;) Ale máš opravdu TALENT, věnuj se mu. Vím o čem mluvím.

10.02.2006 01:20:00 | Dermgen

Dost dobrý...

10.02.2006 01:15:00 | Dermgen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí