Pavučina fantazie

Pavučina fantazie

Keď moja myseľ
spriada siete
najtajnejších túžob
a žiadny chrobák
v hlave
pokušeniu neodolá
Keď hladný po neznámom
pátram v divočine
iskra čo blčí v očích
požiar nevyvolá

A ak aj áno
verím určite
zas skoro spŕchne
a dážď zmije stopy
po hodvábnom vlákne
a všetko čo sa stalo
už sa neodstane
Nič nie je márne
prešiel som sa nečakane

Keď moja myseľ hľadí
zoči voči zmyslu
a chrobák v hlave
dávno našiel svoje miesto
Zase raz dotkám siete
nemé bez rozmyslu
Zase raz vyberiem sa
nemotornov cestou
Autor TedelyBear, 12.08.2011
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí