Štastie

Štastie

Hľadám bránu do raja.
Hľadám to čo nás spája.
Hľadám čo hľadáme obaja,
ja hľadám štastie.

Áno viem, nik mu ešte nepozrel do očí,
nik ho nepohladil, nechytil za ruku.
Ešte nikto nezačul jeho vôňu
a nezavoňal jeho hlas.

Skúsim však priblížiť sa na krok,
strnule a neisto mu dýchať na krk
a žoviálne rozhodím siete.
Možno budem mať štastie na štastie....

Našiel som bránu do raja.
Našiel som to čo nás spája.
Našiel som čo hľadáme obaja.
Našiel som štastie.....

Už viem kde rastie,
čo je to štastie
a aj to, čo si s ním počnem....
Autor TedelyBear, 12.08.2011
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná je. Velmi pekná. st

13.08.2011 17:29:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí