Duha Rozplynula Ráno 2

Duha Rozplynula Ráno 2

Anotace: ... (=k obrazu=)

Sbírka: Duha Rozplynula Ráno

A dnes do noci

na tebe dlouho ječel
až doječel zůstalo zlé ticho
ticho
co zůstávalo
ač pod obrazem klečel

to musí přijít dříve?

řev a potom lítost

A dnes do noci tvá duše stále němá

obrazu pomoci
jaká z něj vyjde žena?
řev a potom líto

směs barev
křehká chci to

ječel dál ve vzlykot až
zrodila se

tichost
Agnes do noci

jen špendlík cink a jméno..
v to ticho horoucí smělo být proměněno

v řev a potom...

víš..
obrazu snáze odpouštíš a co ženy tikot?

..

Srdce že nevíš jakého je jména
ta dívka z obrazu
za nocí vytvořena

Srdce že nevíš čí melodie modlí
je moje ne
jen krátce by se shodly

Srdce že nevíš které básnířce se podobá
Černovláska z duhy ne
pro mne

proboha!
Autor J's .., 13.08.2011
Přečteno 311x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, NikitaNikaT., Niky88, PrinceznaHeliovýchbalonků, labuť, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jsem ve svych archivech nalezla puvodni - Duha rozplynula rano

15.08.2011 11:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí