Oběšenci

Oběšenci

Anotace: ...

na stromě visící
vidíš ho z dáli
jak rád se houpe
v pravé poledne

za zvuků zvonu
jenž patří jemu
při velkém vedru
podá ti pomocnou ruku

v jeho stínu
najdeš vždy útěchu

malé děti
ho mají také rádi
nikdy nic nenamítá
a rád se s nima vždy pohoupá

v tomto širém světě
nenašli byste lepšího oběšence
Autor seh, 13.08.2011
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: LadyElis, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí