Motorkáři

Motorkáři

Anotace: ...taková normální rodinka...

Tak projet třeba Helsinkami
na plný plyn...
anebo celý svět

Chtěla bych být tam
přitom
s vámi
a lumpáren se dopouštět

Já vím, teď hlavně
chcete být sami

sebou

Snažím se příliš nevidět...

A přitom tolik rozumím
těm vašim citům
emocím

Tak ať se ještě nerozpláču
roztočím života káču...

Jen vám chci říci,
jestli smím

mateřská láska nikdy neusíná
Ef...
stále jsi moje dcera
a přivedlas mi syna
Autor Churry, 15.08.2011
Přečteno 394x
Tipy 38
Poslední tipující: piťura, Paulín, Holis, enigman, drsnosrstej kokršpaněl, Jiří I.Zahradník, Efiee, PIPSQUEAK, Actafool, Levandule, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krédo životní.
Zdá se.Co víc.
Takto se mít.
Bezva.ST.

19.12.2012 22:42:25 | Paulín

Hárleja...

04.10.2011 19:49:00 | enigman

Děkuji, je nádherná... ;o) Mám Tě ráda...maminečko...

29.08.2011 09:17:00 | Efiee

Tak ta je správňácká mateřská, moc rozumím! ;-)

16.08.2011 09:19:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí