OČÍSTEC

OČÍSTEC

Anotace: ....

Peklo
polosvět utrpení
apokalyptické podzemní království
Bože
už tolik
se jich dobrovolně
nebe a tebe zřeklo
aby byli uvrženi
do ohnivého bláznovství

temný zákon podsvětí
jak očistit hříšnou duší
od přežitků světa
a nekonečných pokušení
kde tělo už nežije
ani srdce nebuší
jen ta duše prokletá

uvězněná v nehynoucích plamenech
pekelné mocnosti
dušená ve vlastních šťávách hříchu
zapsaných na pergamenech
krvavou zlostí
nekončící smrt
v řevu a bolesti
žádný zasloužený odchod
z tohoto světa
v klidu
a ani v tichu.
Autor ZILA78, 17.08.2011
Přečteno 229x
Tipy 19
Poslední tipující: Jiná, Maryje..., hatlapatla, Psavec, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, la loba, Kubino 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekená...i já tam skončím...ST

21.08.2011 18:25:00 | Maryje...

No tak tohle se mi musí samozřejmě líbit....to je moje krev!!!

18.08.2011 21:39:00 | ECHO PARAZIT

Děsivá...a ta předtím se mi líbila i když jsi jí smazal :-(((

18.08.2011 07:51:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí