Za sou mraku

Za sou mraku

Anotace: ...

Sbírka: osud

za soukraku
v mém úkrytu
přemýšlím proč jsem vlastně tu

na nic jsem však nepřišel
bohhužel...

ze života radovat bych se měl
avšak důvod jsem eště nenašel
asi jsem ho ztratil časem
když ty jsi odešel

život mi ani za mák nestojí
smrt mě bohužel obchází

co nadělám
však já si na ni někde počíhám
Autor seh, 17.08.2011
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: LadyElis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí