Estetika

Estetika

V azúrovo modrom plášti odeté nebo
a ja hľadím v nedozierne možnosti
...
Obklopouje ma harmónia osudu
v rytme spirituálu
Hlava plná myšlienok
duša plná nádejí
srdce plné spomienok
Bluesová symfónia rozprestiera sa
v sprievode západu slnka
Som svedkom s otvorenými ústami
Po chrbte mi behá mráz maratón
a srdce bije do rytmu prítomnosti
Skutočnosť je ako sen
čo som nikdy nesníval
...
Autor TedelyBear, 18.08.2011
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: hatlapatla, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí