Samota zase není tak špatná ;)

Samota zase není tak špatná ;)

Anotace: Máme přece nej kamaráda a to uvnitř sebe, ale musíme ho prvně objevit :)

Sbírka: Moje básničky

Nejhezčí citáty
http://www.youtube.com/watch?v=rSBj_OpQxp8&feature=related

Něco k zamyšlění
http://www.youtube.com/watch?v=q1wOmxoO_14&feature=related

Život...Laska,přátelství..
http://www.youtube.com/watch?v=-MLyIK2QQCA&feature=fvsr

The Fray - You Found Me (with lyrics)
http://www.youtube.com/watch?v=xMlou7Q0GRE


Nikdy není člověk sám,
má přece toho nejlepšího přítele vždy vedle sebe.
Smutek a deprese teď hodně daleko schovám,
dívám se teď často na to krásné nebe.

Objevila jsem nového kamaráda.
Kde?
A jsem za to velmi ráda,
protože každý den je semnou a vedle mě jde.

Je to spíše kamarádka,
člověk ji či jeho najde občas.
Ale sním či sní Vás nečeká žádná hádka.
Při hledání si dá někdy načas.

Každý by měl být sám sebou,
a nepřetvařovat se a hrát někoho jiného,
neříkat si při nezdaru nikdo tě nemá rád nikdo není s tebou.
Ale hledat v sobě někoho milého, hodného,trpělivého, cílevědomého, laskavého, srdečného a třebas i rozhodného.

Já už jsem ji objevila,
mám tě ráda moc.
Nedávno se mi v zrcadle zjevila,
a nabídla mi již dlouho očekávanou pomoc.

Zatím ji patří velké díky,
nehraje si na nic,
nepoužívá žádné intriky.
Nemá dvě strany jako mince a to rub a líc.

Je taková jaká má být,
a zatím mi pomáhá.
Nepotřebuje nic skrýt,
hodně se teď v té pomoci namáhá.

Potřebovala jsem podržet v nejtěžších chvilkách,
a dostat se z jistých problémů a potíží.
Nebýt už v depkách.
A dalo by se říct už mě skoro nic netíží.

Děkuji Ti, má nově nalezená kamarádko,
určitě tě využiji zase za krátko.
Autor Nikolka, 19.08.2011
Přečteno 478x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobře, že máš kamarádku
každý potřebuje podporu
aby vyhnal pokaždé
smutek a depresi povoru:).

20.08.2011 10:49:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí