Přátelství

Přátelství

Anotace: Pro lidi, které něco postihlo, jako mou internetovou kamarádku, nebo jsou šťastní, ale neví, jak pomoct někomu nešťastnému v okolí.

Jakmile je bolest největší
oči slzami zaplavené
srdce se nám scvrkne a zmenší
hledáme uši otevřené.

Snad jen vřelé objetí
nahradí slůvka prázdných řečí
(co těžkým vzduchem letí)
poskytne potřebné bezpečí.

O některých věcech se nemluví
to se říká, je to fakt
nikdo se tím přece rád nechlubí
že mu není zrovna fajn.

V tom krátkém objetí, co trvá třeba minuty,
najdeme Boží lásku, lásku Otce,
ta zaručí, že prolité slzy jsou vsáknuty
šeptáme: „Díky za přátele, Bože.“
Autor Berry, 20.08.2011
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Jiná, CULIKATÁ, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí