Život

Život

Anotace: česko-slovenská tvorba.. prosím komenty

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Už dávno to není
to co dřív
viem
možno to tak
skutočne byť má
nechci svou bolest
mít stále na očích
no keď sa prebudím
do zlého sna
...
Koukni se do noci,
jak se nestydatě svléká
a mesiac hviezdam spieva
svoju vznešenú pieseň
ta v tíži noci
ztrácí se do ticha
tak ako leto tíško
stratí sa v šarmantnú jeseň
...
Ztrácím se v Tobě,
stejně jako tma
když snáší se k zemi
rovnako ako vietor,
sám svetom sa tmolí
co bylo včera,
to už dneska není
a mne opäť ostáva
len a len
život holí
...
Autor TedelyBear, 21.08.2011
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí