Prozatím

Prozatím

Anotace: ale co dál s tím....

Tak zas prozatím tě tu mám
a netíží mě, zda tě ještě znám.
Prostě je to ta chvíle,
kdy je pro mě vše zas trochu bílé....

Černoty bylo dost už od ledna
zas je čas úsměvu- hlásí to ústředna.
Prozatím, na chvíli, pár zítřků k tomu
než zase myšlenka nabourá do stromu....

Nemyslím dopředu a nazpět už vůbec ne
jen mi to celé přijde tak trochu dojemné,
kouzlo je v háji a tím víc mnou čaruješ
jednoho dne zas opačně popluješ....

Prozatím- to jediné je podstatné
a dá se ke štěstí vůbec pořídit předplatné?
Vím víc než před rokem a ty doufám taky
tak mi dej pusu a sbal saky paky....

Mladší už nebudem- to nevyvrátíš už
a i když vím, že nejsi mých snů muž
a nejspíš ani já nejsem ta tvá zvolená
tak žijme dokud nemáme stará kolena!....
Autor tajemná slečna, 21.08.2011
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Lada 2, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí