Zítra

Zítra

V časové nekonečnosti
v bláhovém podvědomí
letiac odtiaľ
nevedno kam
záblesky paprsků
mé slzy znepokojí
a v očiach ničoty
zas obraciam sa sám.

Ve tvé blízkosti
vnímám jen mlhavé
podtóny jitra
a v šume vlastných myšlienok
nehanebne hľadám
cítím jak nejisté
jak prchavé je zítra
čo bude zajtra
to v nekonečne badám
Autor TedelyBear, 22.08.2011
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí