Souboj o vítr

Souboj o vítr

Anotace: ...

Vlci na nebi a jejich kůzlátka

přichází válka posledních stínů.

Hádají se o hrad z doby krasojezdce

Vášní ukradenou z ohně slepce.

Jakoby kamenem dohodil nejdál.

I dravost šelem ukryla se děsem

vystrašeným lesem

Zapsali do dějin,

jak vítr ztratil hlavu
Autor Káňátko, 23.08.2011
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Koza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí