Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: Anonymita

Sbírka: Záchvěvy duše

strom nadějí šumí ve větru bolesti
a křehké listy se snáší mezi stíny
potulný básník čeká za rohem na štěstí
jen jiskry lásky snad spálí všechno zlé

jak rozpustilé kvítí na bezejmenné louce
stárne bez povšimnutí, vadne bez zájmu
přitom stačí pozvednout srdce, přijít blíž
a pohladit kvítka, dát louce jméno...
Autor Lenís, 24.08.2011
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí